Pravila i nagradni fond

Pravila nagradne igre Uzmi račun i pobedi 2020

„Uzmi račun i pobedi“ je nagradna igra sa fiskalnim računima i slipovima koju je pokrenula Vlada Srbije u saradnji sa NALED-om, kako bi motivisala građane da se zainteresuju za temu sive ekonomije i da se aktivno uključe u njeno suzbijanje tako što će uzimati fiskalne račune prilikom svake kupovine, bila ona velika ili mala. Takođe, u cilju stimulisanja bezgotovinskog plaćanja, građani koji prilikom kupovine koriste bilo koju karticu ili plaćaju instant mobilnim telefonom, imaće dvostruku šansu za dobitak jer uz fiskalne račune dobijaju i slipove sa kojima ravnopravno mogu da učestvuju u nagradnoj igri.

Uslovi za učešće

Pravo na učešće imaju sva punoletna lica sa prebivalištem ili boravištem na teritoriji Republike Srbije koja prikupe 10 fiskalnih računa, ili 10 slipova - potvrda za plaćanje karticom odnosno platnim instrumentom za instant plaćanje putem IPS QR koda, minimalne vrednosti od 100 dinara po fiskalnom računu ili slipu, ne starijih od 1. septembra 2020. godine.

Uslovi ucesca.jpg

Slanje računa i slipova

Fiskalni računi i slipovi dostavljaju se odvojeno (ne smeju se mešati) u kovertama bilo koje boje, veličine ili oblika, dokle god staju u poštansko sanduče. Broj koverata koje mogu da se pošalju nije ograničen. Adresa na koju se šalju koverte je UZMI RAČUN I POBEDI 2020. Na poleđini koverte treba čitkim slovima upisati lične podatke učesnika i to: ime, prezime, adresa prebivališta/boravišta iz ličnih dokumenata i kontakt telefon. Poleđina koverte je strana na kojoj se koverta otvara. Slanje koverata sa fiskalnim računima i slipovima je besplatno (ne plaća se poštarina), i počelo je 15. oktobra.

Popunjavanje koverte.jpg

Izvlačenja

Nagradna igra formalno se priređuje od 15. novembra do 26. decembra 2020. U ovom periodu će biti organizovano šest javnih izvlačenja nagrada na Prvom programu RTS-a:

  1. Prvo izvlačenje 28. novembra 2020 - Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  2. Drugo izvlačenje 5. decembra 2020 - Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  3. Treće izvlačenje 12. decembra 2020 - Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  4. Četvrto izvlačenje 19. decembra 2020 - Dvosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 5 automobila Fiat 500L
  5. Peto izvlačenje 26. decembra 2020 - Jednosoban stan u Beogradu na vodi, trosoban stan u Beogradu (Zemunske kapije) i 10 automobila Fiat 500L

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, petog izvlačenja. Nagrade iz odložene emisije biće dodelјene 26. decembra u okviru novogodišnjeg izvlačenja, poslednjeg u prvom krugu, kada će srećne dobitnike obradovati 10 automobila FIAT 500L i čak dva stana u prestonici – jedan u Zemunskim kapijama i jedan u Beogradu na vodi. Planirano je da se početkom 2021. organizuje drugi krug nagradne igre, i šest dodatnih izvlačenja u kojima će pravo učesšća imati sve koverte koje su pristigle u prvom krugu. 

Nagradni fond

Ukupna vrednost nagradnog fonda nagradne igre Uzmi računu i pobedi 2020 iznosi 660.482,20 evra i 41.623.390,80 dinara.

NAGRADA KOLIČINA
Trosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije 1
Dvosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije 4
Jednosoban stan u Beogradu na vodi 1
Automobil Fiat 500 L 30

Baner nagrade 940x788.jpg